1 | 1

Maxi rokken

De maxi rok is, net zoals de maxi jurk, een groot succes in de damesmode. Deze roklengte valt tot aan de enkels, waardoor er altijd een stukje van het onderbeen zichtbaar is. Online warenhuis V&D biedt u maxi rokken aan voor elk figuur en in allerlei soorten en maten. Zo vindt u bij ons in de webshop maxi rokken met leuke prints, opvallende designs en geweldige kleurencombinaties.

De maxi rok; perfect voor alle seizoenen

Een lange rok is perfect te combineren met uw favoriete items, zowel in de zomer als in de winter. In de zomer zien wij de maxi rok overal verschijnen; in het park, op feestjes en ook zeker op de werkvloer. En vooral op de werkvloer is het soms lastig om tot een waardige zomeroutfit te komen. Niet iedereen kan in een korte broek op het werk verschijnen, dus is de maxi rok een perfecte oplossing. U bent luchtiger gekleed, met de benen bloot, maar uw outfit is wel toepasselijk voor op de werkvloer. In de wintermaanden is de maxi rok ook zeker te dragen, in combinatie met een panty of maillot. Draag de maxi rok met een lekkere, warme trui en uw outfit voor de winter is compleet. Met dit mode item in onze wintergarderobe creëren wij weer meer mogelijkheden voor deze koudere maanden. Weg met die saaie winter outfits, kom maar door met die kleuren en prints. De winter in Nederland is al somber genoeg, uw winterlook hoeft dat niet te zijn.

Maxi rokken Only

Aan het ruime aanbod van Only is te zien dat dit merk ook fan is van de maxirok. Opvallende kleuren, stippel varianten, dierenprints, bloemendessins en meerdere lagen over elkaar heen; Only heeft het allemaal.