Zomer sale
1 | 1
Filters
Prijs
-

Kokerrokken

Een kokerrok is te omschrijven als een strakke rok, nauwsluitend om het lichaam, en valt meestal tot aan de knie. De kokerrok wordt veel gedragen door vrouwen op kantoor, omdat de rok professionaliteit uitstraalt. Alleen wordt de kokerrok allang niet meer alleen gezien als rok voor op de werkvloer. V&D biedt u een ruime collectie aan van kokerroken, voor verschillende gelegenheden, van diverse aanbieders zoals Only en Vero Moda.

Kantoorlook

De echte klassieke kantoor bestaat uit een kokerrok, blouse en een paar hakken. Een kokerrok kan als los kledingstuk aangeschaft worden, maar kan ook onderdeel zijn van een mantelpak. Een mantelpak is als het ware een pak voor dames, bestaande uit een rok en een blazer. Als de kokerrok onderdeel is van een pak, dan wordt de rok gedragen met een bijpassend jasje. In de jaren twintig werd het mantelpak razend populair door de modeontwerpster Coco Chanel. Tegenwoordig kunnen de kokerroken op kantoor ook gedragen worden met simpele, basic T-shirts. De kokerrok straalt van zichzelf als genoeg professionaliteit uit en bovendien wordt de dresscode Casual steeds meer geaccepteerd op de werkvloer.

Vrijetijdskleding

Naast het dragen van een kokerrok op kantoor, wordt de kokerrok ook steeds vaker gedragen buiten kantooruren. Hoewel de kokerrok vaak gedragen wordt op de werkvloer, is het niet gek dat de kokerrok steeds vaker gespot wordt buiten de kantooruren. De kokerrok verschijnt namelijk steeds vaker in stretch varianten, waardoor het een ideale rok is voor in uw vrije tijd. De rok is comfortabel, u kunt zich er lekker in bewegen en u ziet er vrouwelijk en stijlvol uit. Ook is de kokerrok te combineren met vrijwel alle soorten schoenen. Dus ook sneakers! Vroeger was het dragen van gympen onder een rok of jurk misschien een echte modemisser, tegenwoordig is dat echt niet meer zo. Combineer uw kokerrok dan ook vooral met uw favoriete sneakers.