Shopping Weekend
1 | 60
Filters
Prijs
-
58%
29.99 12.60
30%
29.99 20.99

Rokken

V&D heeft al uw droomrokjes geselecteerd. Of u nu op zoek bent naar een midirok, een klokrok, een A-lijnrokje of een mooi spijkermodel, u vindt ze allemaal in onze webshop. Rokjes kunnen het hele jaar door. Met een dikke panty eronder wanneer het koud is, of over een badpak heen op warme dage, u kunt alle kanten uit. Daarom zijn veel vrouwen zo weg van een goede rok. Ga bijvoorbeeld voor de stoere modellen van Noisy May of de vrolijke en luchtige modellen van Vila.

Vindt u het lastig om een model voor een rok te kiezen? Experimenteren is dan het makkelijkst wat u kunt doen, V&D doet niet aan verzendkosten, dus u kunt thuis rustig beslissen over uw aankoop. Wel zijn er enkele punten waar u rekening mee kunt houden. Bent u bijvoorbeeld trots op de vorm en lengte van uw benen, durf dan voor een wat korter rokje te gaan. Zeker met een mooie panty kan een korte rok ook nog door voor een formele outfit. Legt u liever het accent op de taille, ga dan voor een rok met een hoge sluiting en accentueer die bijvoorbeeld met linten of een riempje. U kunt veel kanten op, maar het belangrijkst is dat u kunt stralen in uw outfit.

V&D verkoopt verschilende soorte lengtes rokken. Van de vaak romantische plissérok (ideaal op warme dagen) tot kokerrok (heel geschikt voor op kantoor) en van recht model (heel fijn voor vrouwen die wat rondingen willen maskeren) tot zwierige rokken met laagjes (vooral fijn voor vrouwen die wat meer volume willen uitstralen). Koop de rok van uw keuze en zwieren maar!