1 | 26
Filters
37%
29.99 18.89
17%
27%
59.99 44.09
27%
29.99 22.04
17%

Jurken

V&D heeft een enorm aanbod aan jurken, vindt hier uw droomexemplaar. Of u nu een jurk zoekt voor een feest, naar kantoor, met lange mouwen of een mini-jurk, u kunt ze hier vinden.

Mode-icoon Coco Chanel zei het al: elke vrouw heeft een little black dress nodig. Een zwart jurkje kan namelijk altijd. Kies voor een simpel exemplaar van Only of een meer uitgesproken variant van Promiss.

Trekt u liever wat meer kleur aan? Bekijk dan de ontwerpen van Jacqueline De Yong of Only. V&D biedt kwaliteitsjurken aan die niet per se duur hoeven te zijn. Houdt ook onze aanbiedingen in de gaten als u een leuk goedkoop jurkje wilt scoren. Heeft u zin om echt te investeren in uzelf? Ook dat kan altijd, we hebben namelijk elk seizoen weer de nieuwste ontwerpen voor u klaarliggen. Zo kleedt u zich elk seizoen trendy en kunt u tevreden een rondje draaien in uw favoriete jurk.

De lengte van een jurk hoeft niet veel meer te zeggen over het seizoen waarvoor de jurk is ontworpen. Ook korte jurkjes kunnen heel mooi staan in de winter met een goede panty en een mooie blazer. Kijk goed naar welke jurk uw lichaam het best accentueert. Ga voor een dieper decolleté wanneer u daar het accent op wil leggen, of neem een hooggesloten model met bijvoorbeeld een dun riempje in uw taille als dat uw pluspunt is. En ervaar dan, zoals de oud-hoofdredactrice van tijdschrift Elle al schreef: geluk is een jurk.