Beddenweek
1 | 93
Filters
Prijs
-
Materiaal
99.00 94.90
12%
109.00 95.90

Straight fit jeans

Recht toe, recht aan; dat is de straight fit jeans. De broekspijp van deze jeans loopt recht naar beneden. De straight fit jeans is al jaren een van de populairste modellen in de damesmode. Het model is klassiek, tijdloos en geschikt voor elk damesfiguur.

Verschillende uitvoeringen

De straight fit jeans is eigenlijk nooit echt uit de mode geraakt, maar sinds kort is dit model spijkerbroek weer helemaal terug in modeland. De broek verschijnt in allerlei soorten, maten en kleuren. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de collectie van Only. Verschillende roze uitvoeringen van de straight fit jeans komen in deze collectie voor. Naast verschillende kleuren bieden wij in de webshop van V&D ook diverse wassingen aan. En dat niet alleen, de straight fit jeans is er in varianten met slijtageplekken, scheuren, gaten en versleten randen aan de onderkant.

Cropped en straight

Het is nu ook een ware hit om de straight fit jeans te dragen in een cropped variant. Een vrijwel nieuwe trend in denimland. De jeans is qua lengte iets korter dan een normale lengte spijkerbroek. Bij de cropped straight fit jeans wordt een gedeelte van de enkel getoond. Leuk om de broek te combineren met een lage schoen of draag opvallende sokken. Of kies voor hogere laarzen of gympen, met leuk patroon of design. De schoen zal dan volledig zichtbaar zijn, en de broekspijp komt dan net boven de schoen uit. De varianten met versleten broekspijpen en slierten creëren helemaal een speels effect. Ongeacht wat voor schoenen u bij de broek aantrekt.