11%
39.99 35.69

Flared jeans

De flared jeans, oftewel bootcut jeans, zijn weer terug van weggeweest. Deze dames jeans loopt strak tot aan de knie en resulteert dan in een wijde pijp. De flared jeans is een ware trend uit de jaren zeventig en vindt steeds haar weg weer terug in de damesmode.

Bovenkleding

Een flared jeans kan met veel verschillende tops en truien gecombineerd worden. Ga voor het bovenlichaam voor een strak model, omdat de pijpen van een flared jeans al wijd zijn. Kiest u toch voor een wijd shirt, probeer dan eens om het shirt in de broek te stoppen. Heeft u de flared jeans in een high waist uitvoering gekozen? Dan is een crop top perfect op deze bootcut jeans.

Bohemian Rhapsody

Sommige flared jeans zijn iets breder aan de onderkant, wijder dan een normale rechte pijp, terwijl sommige flared jeans juist een ware Freddie Mercury look uitstralen. Ga voor een bohemian stijl en combineer de flared jeans met een top in pasteltint, bloemendesign of van kant. Accessoires zoals hoeden, grote oorbellen en veren passen perfect in dit boho thema. Trek een paar sleehakken of sandalen aan en uw look is compleet.

Beckham chic

Trekt u de flared jeans toch liever aan met een nette, witte blouse, dan is de Victoria stijl meer voor u. Vrouw Beckham combineert de flared jeans vaak met mooie blouses en elegante schoenen. V&D snapt waarom Victoria Beckham een groot fan is van de flared jeans. Uw benen lijken er namelijk veel langer door. En dat niet alleen, ook zullen ze een stuk slanker lijken. V&D biedt verschillende exemplaren aan, zoals wijde modellen van het merk Noisy May, zwarte varianten van Vero Moda en 7/8 modellen van Only.