Mid Season Sale
1 | 1
Filters
Kleur
Prijs
-

7/8 jeans

De 7/8 jeans, ook wel de cropped jeans, is een model broek waar we niet meer omheen kunnen. Dit model hangt tussen de driekwart broek en lange broek in. Eigenlijk is het helemaal niet zo verrassend dat deze jeans lengte een groot succes blijkt te zijn in de damesmode. De midi rok, een lengte tussen de mini- en maxi rok, is ook niet meer weg te slaan uit het modebeeld.

Tot de kuit De pijpen van de 7/8 jeans eindigen op kuithoogte en verschijnen in verschillende varianten. U kunt de broek vinden in spijker varianten, zoals in de collectie van Pieces. Ook komt het 7/8 model in verschillende modellen. Kiest u voor een skinny jeans of kiest u voor een wijder model, zoals de boyfriend jeans. De boyfriend variant kunt u ook oprollen, om een randje bij de broekspijpen te creëren. Bent u een groot fan van slim fit modellen? Dan is de 7/8 lengte een leuke variatie tussen de normale lengtes in uw kledingkast.

Ook draagbaar in de winter Misschien lijkt het 7/8 model een zomeritem, omdat de enkels voor een gedeelte niet bedekt zijn. Maar heeft u al eens gedacht aan een leuk glitter sokje? Dan kunt u de broek ook gewoon dragen in de winter, zonder koude enkels. Een andere mogelijkheid is als u de 7/8 jeans aantrekt met een paar hoge schoenen. Dit kunnen laarzen zijn, maar ook bijvoorbeeld hogere gympen. Zo kunt u de 7/8 jeans dus ook gewoon dragen in de winter!