Winterjassen

Het kledingstuk dat u van november tot en met maart het meest draagt is uw winterjas. U wilt uzelf daar natuurlijk wel zo goed mogelijk in voelen. Met de jassen van V&D zit u altijd goed. Of u nu een lange parka, een fijne mantel, een stoer jack of een goede jas voor de wintersport zoekt, u vindt het allemaal in de webshop.

Winterjassen zijn zo ontworpen dat u barre koude dagen probleemloos door komt. Wees slim en bestel op tijd uw nieuwe winterjas zodat u op het moment dat het koud wordt, meteen de show kunt stelen in uw nieuwe jas!

Eigen stijl, eigen look, eigen jas

Elke vrouw wil iets anders, daarom is het aanbod aan winterjassen bij V&D zo divers. De belangrijkste modellen winterjassen zijn parka’s: lange stijlvolle jassen die prachtig staan met een paar mooie laarzen eronder, goede handschoenen en een mooie das. Zie bijvoorbeeld de modellen van Promiss en Steps. Ook gewatteerde winterjassen zijn erg populair. Deze jassen zijn sportief, warm en bieden u optimale bewegingsvrijheid. De gewatteerde jassen van Coolcat zijn ideaal voor koude dagen en verkrijgbaar in mooie metallic kleuren. Ook gewild zijn de geruite jassen, deze staan altijd stijlvol en zijn bijna net zo tijdloos als de leren jas of het spijkerjasje. Ook wordt de cape steeds populairder, deze wintermantel houdt u ook goed warm. Genoeg keus dus. Twijfelt u? Geen probleem, boven de 20 euro betaalt u namelijk geen verzendkosten, ook kunt u bij V&D altijd gratis retourneren.