Trenchcoat

De trenchcoat is een ultieme modeklassieker, een item dat nooit uit de mode is geraakt en hopelijk ook nooit zal raken. De trenchcoat is een lange variant op de regenjas, maar vrijwel elke modebewuste vrouw ziet de trenchcoat als veel meer dan alleen een regenjas. Alhoewel het waterafstotende aspect van de jas een mooie bijkomstigheid is.

Trendy en tijdloos

De echte klassieker wordt gekenmerkt door de beige kleur, doorgestikt ceintuur met gesp en een dubbele rij met knopen. In de loop van de jaren zijn er veel verschillende modellen en varianten bijgekomen. Naast de traditionele beige en kaki kleuren kunt u bij V&D ook de kleuren zwart, blauw, bruin en groen bestellen. Van de merken Only & Vero Moda worden zelfs roze varianten aangeboden!

Diverse stijlcombinaties

De trenchcoat is een onmisbaar kledingstuk voor de vrouw. De jas wordt vaak bestempeld als een tussenjas, voor in de lente en herfst. Maar ook zeker in uw zomer- en winter garderobe mag de jas niet ontbreken. Dit kledingstuk kan ingezet worden voor veel verschillende modelooks. Zo gaan we op vrijdag voor een casual outfit, trek de trenchcoat aan met een mooie jeans en gympen. Is dit toch net iets te casual, vervang de gympen dan met een paar loafers. Staat er een speciale gelegenheid op de planning? Een jurk in combinatie met elegante hakken is de perfecte outfit om de trenchcoat mee te combineren. Laten we de kantoorlook ook niet vergeten. Kies voor een donker exemplaar, zodat die mooi kleurt bij uw pantalon of kokerrok. Komt u er niet helemaal uit welke variant u het mooist vindt? Bestel gerust beide exemplaren en bekijk thuis welke het best bij uw garderobe past. Bij V&D kunt u gratis retourneren en binnen vijf dagen staat het geld weer netjes op uw rekening.