1 | 1
Filters
Kleur
Prijs
-
Lengte
20%
39.99 31.99
20%
39.99 31.99

Spijkerjasjes

De denimlook blijft populair, dus ook het spijkerjasje is te vinden in de webshop van V&D. Het spijkerjasje is inmiddels een flinke klassieker, of u nu een jasje wilt dat lang of kort is, met of zonder stiksels of opvallende knopen, u kunt bij V&D terecht voor de beste ontwerpen van topmerken als Miss Etam.

Het spijkerjasje is overkomen waaien uit de Verenigde Staten, daar werd het eind 1800 ontworpen door Levi Strauss. Opvallend aan het spijkerjack is dat zowel cowboys, arbeiders, film- en muzieksterren en vooraanstaande politici graag gezien werden in het spijkerjasje. Zo liepen en lopen zowel Ronald Reagan, Marilyn Monroe, Kate Moss, Selena Gomez en Rihanna graag in een spijkerjas. Grote modeontwerpers gingen graag met spijkerstof aan de slag en inmiddels zijn er oneindig veel varianten beschikbaar.

Oversized, gekleurd & gebleekt

Er zijn verschillende trends merkbaar in de spijkerjasjeswereld. Zo is het heel hip om een jas van een paar maten groter te kopen, de oversized look ziet er speels en stoer uit. Verder zijn er steeds vaker gekleurde spijkerjasjes te vinden. Naast vrolijke kleuren is ook het volledig witte spijkerjasje erg gewild. De demincoat met studs en in het zwart is ook erg gewild. Bestel nu snel uw favoriet in de webshop en steel de show in uw nieuwe spijkerjack!