1 | 54
Filters
Prijs
-
69%
319.95 99.95
11%
39.99 35.69
30%
59.99 41.99
12%
49.99 43.87
47%
49.99 26.25
39.99 33.59
6%
39.99 37.79

Jassen & Blazers

Bij V&D vindt u een uitgebreide collectie jassen en jacks. De trendy modellen van merken als Only en s.Olivier en Vila kunnen mee in meerdere seizoenen. Want wist u dat u uw spijkerjasje of blazer zowel stoer of netjes over uw jurk of shirt kan dragen op koude dagen? Bij mooi weer kan zo’n jack ook prima mee als buitenjas.

Liever wat meer variatie? V&D heeft jassen voor elk seizoen. Ga in de herfst voor een chique parka, kijk in de winter naar een fijn gewatteerd model, kies in de lente voor een hippe trenchcoat en zoek voor de zomer een dun gevoerd jasje uit in een lichte zomerse kleur. Zo bent u heel het jaar door voorzien van de fijnste jassen.

Uiteraard kunt u ook bij V&D terecht voor mooie waterdichte regenjassen, onmisbaar in ons land. Ga geen druppel meer uit de weg met onze waterafstotende modellen en ga trendy en goed voorbereid op pad. Eventuele buien doen u niks meer!

Jassen voor vrouwen zijn er de laatste modeseizoenen in steeds meer verschillende modellen. Wel kunt u de damesmode vaak nog goed onderscheiden van de herenmode. Dat komt omdat bij mannen de knopen vaak aan de rechterkant zitten. Bij vrouwen zitten de knopen aan de linkerkant. Dit is een oude traditie, en komt nog van de tijd dat vermogende vrouwen gekleed werden door een kleedster. Voor de kleedster was het makkelijker als de knopen links zaten. Mannen hadden eeuwen terug juist baat bij knopen aan de rechterkant, omdat hun linkerhand vaak vrij was. In de rechter droegen ze een zwaard. Hoewel het nu dus niet meer zo relevant lijkt houden ontwerpers deze ‘regels’ voor knopen nog steeds aan, al zijn er steeds meer merken die met deze tradities breken.