Shopping weekend
1 | 1
Filters

Tuinbroeken

De tuinbroek is terug van weggeweest. Waar dit kledingstuk vroeger vaak alleen gedragen werd tijdens het tuinieren, is de tuinbroek tegenwoordig niet meer weg te slaan uit de damesmode. Hoewel we de tuinbroek even uit het oog zijn verloren, is dit mode-item weer helemaal terug. En hoe? Vrijwel elke modebewuste vrouw loopt met de tuinbroek weg!

Diverse varianten tuinbroeken

Er zijn tuinbroeken die strak om het lichaam zitten, maar ook tuinbroeken in baggy varianten, refererend aan de boyfriend jeans. Tuinbroeken hoeven niet altijd gemaakt te zijn van spijkerstof, maar kunnen ook van lichtere stoffen gemaakt zijn. De stijl van dit soort type tuinbroek zal dan in de buurt komen van een jumpsuit, ook een item dat uit één bestaand kledingstuk bestaat.

Tuinbroek stijlen

De tuinbroek is één volledig kledingstuk, maar op zoveel verschillende manieren te dragen. Zo lijkt de tuinbroek elke keer net even anders, terwijl het kledingstuk hetzelfde blijft. De tuinbroek kan opgerold worden aan de onderkant, voor een driekwart of 7/8 look. Creëer een speels effect door één schouderband te laten hangen in combinatie met een leuk T-shirt eronder. Of laat beide banden hangen, maak ze vast aan de broek en draag een paar gympen eronder, zoals van Puma. De tuinbroek wordt dan krachtig ingezet en uw look is casual en stoer tegelijk.