1 | 1
Filters
Prijs
-
14%
34.95 29.95

Broeken

Op zoek naar een jegging of shorts? V&D heeft de mooiste damesbroeken voor u klaarliggen. Zoekt u een nette broek, voor een goedkope prijs? Kijk dan eens naar onze jeans, capri’s en pantalons. Deze broeken zijn tijdloos en mogen niet ontbreken in uw kledingkast. Bekijk de sterke basics van Esprit, of heeft u meer met de flitsende modellen van Garcia? Beslis op u gemak, wij bezorgen altijd gratis en u kunt ook altijd u kleding gratis retourneren.


V&D heeft de mooiste damesbroeken in veel verschillende modellen. Ga voor een lange pijp en een donkere kleur in de winter, pak in de lente uit met vrolijke gekleurde prints en flared jeans, kies in de zomer voor flitsende korte shorts en bestel in de herfst een mooie chino of een goede spijkerbroek.


Voor elk lichaamstype kunt u bij V&D een goede broek vinden. Heeft u een wat voller postuur? Ga dan voor een slimfit of een wat wijder vallende broek. Kies voor een broek die zakken heeft die niet onderaan de bilpartij bungelen, dit zorgt namelijk voor een optisch vergrotend effect. Bent u juist erg smal en zoekt u naar een broek waarin u wat meer volume krijgt, dan zijn dit soort zakken juist wel handig. Wilt u uw benen langer laten lijken, ga dan voor een broek met een hoge taille. Wilt u juist wat lengte ‘breken’, kies dan voor een pijp die u van onderen omslaat. Wel geldt voor ieder kledingstuk, koop vooral iets dat u zelf mooi vindt en wat u lekker vindt zitten. Bij V&D kunt u uw bestelling altijd gratis retourneren. Veel (online)winkelplezier!