1 | 1
Filters
Prijs
-

Bermuda’s

V&D heeft de mooiste bermudashorts voor dames geselecteerd. Deze broek die tot iets boven uw knieën valt, komt in verschillende kleuren en met verschillende prints. De shorts danken hun naam aan Bermuda, een Brits eiland in de Atlantische Oceaan. Waar de broek veel populariteit genoot onder bewoners en toeristen.

De bermuda is vaak versierd met felle kleuren en motieven van bloemen, vogels of zomerse afbeeldingen. Mannen dragen de bermuda ook als zwembroek. Sinds de tweede helft van de jaren 80 is de bermuda ook een veel geziene broek onder vrouwen in de modewereld. Tegenwoordig zijn de prints voor de bermuda’s veel minder heftig geworden, waar de broek voorheen vooral werd geroemd op het gebied van comfort, de vaak handige diepe zakken en de luchtigheid, is het nu ook een stijlvol kledingstuk geworden.

Vakantie

De bermuda wordt gelinkt aan vakantie. Door de lengte is het een ideale broek voor een stedentrip of voor op de camping. Bermuda’s zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, van denim tot katoen en van linnen tot polyester. Kies een model dat u prettig vindt en geniet van de voordelen van een bermuda! Kijk bijvoorbeeld eens naar de modellen van Miss Etam. Tip van V&D: met een panty van zo’n 15 tot 20 denier eronder is de bermuda ook geschikt op koude dagen. Draag ‘m bijvoorbeeld met een paar loafers eronder een een colbert in dezelfde kleur.