blouses & tunieken

( 104 Artikelen )
Filters
Prijs
-
30%
29.99 20.99
30%
29.99 20.99
50%
29.99 15.00
30%
34.99 24.49

Blouses en Tunieken

Vroeger vooral gedragen door dichters, romantici en geestelijken, tegenwoordig een absolute must have en een klassiek item voor in uw kledingkast. V&D heeft een prachtige selectie van blouses en tunieken voor u samengesteld. Ga voor een klassiek model van Saint Tropez of kijk eens tussen de eigentijdse modellen van Villa.

Variatie

Waar ontwerpers in de vorige eeuw nog een duidelijke scheidslijn tussen blouses en tunieken (een blouse had een kraagje en knoopjes, een tuniek viel wijder, was vaak voorzien van een koord in de taille en kon dus vaak over een hemd of shirt worden gedragen), vervaagt die grens steeds meer. Bij V&D vindt u in iedergeval de mooiste modellen. Bestel wat bij u past en maak uw outfit helemaal eigen.

Blouses

Een blouse kan altijd. Dit kledingstuk, vaak voorzien van knoopjes een een kraag, geeft u in een mum van tijd een zakelijke en professionele uitstraling. Zeker in combinatie met een mooie pantalon of kokerrok. Maakt u een combinatie met een mooie jeans dan kan de blouse ook goed door als vrijetijdskleding, de modellen die V&D voor u geselecteerd heeft, hebben namelijk een erg prettige pasvorm. Een goede blouse kan wonderen doen voor uw postuur, speel met knoopjes om aandacht te leggen op de delen van uw lichaam die u graag wil laten zien. Ga voor een kekke print of rustige tinten.

Tunieken

Met een tuniek tovert u uw outfit in een mum van tijd om in iets persoonlijks én heeft u eindeloos veel mogelijkheden om de pluspunten van uw figuur te accentueren. Een tuniek is vaak voorzien van een koord in de taille, waarmee u vele kanten op kunt. Ga voor een mooi see through exemplaar, een fijne print of een mooi effen model.