vriendschapsringen

( 78 Artikelen )
Van bijna-trouwring tot stoere schakelring en van bicolor synthese tot zinderende zetting met steentjes. Bij V&D staat vriendschap centraal en vindt u vanzelfsprekend ook dé vriendschapsring die uw relatie bezegelt. Eenvoudig online. BFF’s, je eerste liefde, een nieuwe relatie… Een ring brengt uw gevoelens sprakeloos onder woorden. Voor een unieke vriendschapsring hoeft u de winkelstraat niet meer op, die bestelt u heerlijk snel bij VD.nl.

Vriendschapsringen

Wat is er fijner dan goede vriendinnen en vrienden om u heen? Hoe mooi is het als u uw vriendschap letterlijk bezegelt met een vriendschapsring? Naast dat het een teken van een goede relatie tussen vrienden is, wordt de vriendschapsring ook wel gezien als voorloper van de verlovingsring. Zoekt u iets moois voor uw geliefde(n)? Kijk dan eens naar de ringen van Lucardi. De ringen zijn verkrijgbaar in zilver, goud, rosé en van staal.

Hoe meet ik mijn ringmaat?

Heeft u al een ring die goed passend zit? Dat is fijn! Meet de diameter op met een liniaal. Het aantal millimeters dat u meet geeft u ringmaat weer. Heeft u (of een van uw vrienden/vriendinnen) geen goed passende ring, dan kunt u gebruik maken van een touwtje. Wikkel dat om de vinger waaraan u van plan bent de ring te gaan dragen en teken de maat af. Hierna kunt u de maat bepalen door het touwtje op te meten en het aantal millimeters te bepalen. Weet u het toch niet helemaal zeker? De meest voorkomende ringmaat van vrouwen is 17 of 17,5. Moet u achteraf toch een maatje kleiner of groter? Retourneren is bij V&D geen probleem en de bezorg kosten zijn altijd gratis.