Shopping Weekend

Sieradendozen

Op zoek naar een manier om uw sieraden zo mooi mogelijk te houden? Slingeren uw kettingen, armbanden, oorbellen en ringen maar rond? Bestel dan snel een sieradendoos bij V&D. De juwelendozen van Windrose zijn naast heel luxe ook heel praktisch. Voor elk sieraad zijn er aparte vakjes. Dat is ook nodig, want uw sieraden van verschillende materialen kunnen elkaar anders beschadigen. Met een goede sieradendoos verlengt u juist de duurzaamheid van uw parels, zilver, goud en diamant.

De handige dozen zijn ook in reisformaat beschikbaar. Een sieradenetui is ideaal om mee te nemen op vakantie. Zo houdt u uw sieraden netjes en overzichtelijk bij elkaar. Let er bij het uitzoeken van uw nieuwe sieradendoos op of er voldoende ruimte is voor uw sieraden. Heeft u veel parelkettingen? Dan zijn lange ruimtes in de doos handig, omdat de kwetsbare draad van uw ketting dan beter wordt bewaard. Heeft u juist meer ringen? Ga dan voor een doos met veel sleufjes. Daartussen kunt u uw ringen makkelijk en veilig bewaren. Armbanden bewaart u in ruime vakken.

Vroeger werden sieradendozen vooral gebruikt door rijke adel en prinsessen. Zij bewaarde dan vooral hun diamanten en juwelen. Ook de dozen zagen eruit als kunstwerken, vaak ingelegd met exclusieve stenen of zilver, goud of brons. Tegenwoordig zijn de sieradendozen wat moderner en strakker geworden en worden ze ook uitgevoerd in leer of hout. Wel hebben de dozen nog steeds een zachte binnenkant. Omdat dit het beste is voor de kwaliteit van uw favoriete sieraden.