oorbellen

( 5.689 Artikelen )
Van blitse bijoux tot 14 karaat steker met echte diamant en van ringen tot hangers en oorknopjes. Bij V&D vindt u de prachtigste sieraden voor u oren in alle prijsklassen, eenvoudig online. Voor naar ‘t werk, een feest, als speciaal cadeau… van rosé- en geelgoud tot zilver en staal, bij ons vindt u het allemaal. Knoop het in uw oren, voor al dat fraais hoeft u de winkelstraat niet meer op, dat bestelt u veilig en snel bij VD.nl.
1 | 238
Filters
Prijs
-

Oorbellen

Een paar opvallende blinkende stenen in uw oren, of liever subtiele mat zilveren ringetjes? Bij V&D vindt u de mooiste dames oorbellen voor elk seizoen. Al zo’n 5000 jaar piercen mensen hun oren. In de loop van de geschiedenis voor heel uiteenlopende reden. Natuurlijk als statussymbool, maar ook als ‘trouwring’, wegens religieuze redenen, als teken dat een persoon eigendom was van iemand anders of vanwege protest. Sinds de vorige eeuw zijn er echt trends op het gebied van oorbellen en nemen ze een duidelijke positie in in de modewereld. De oorsieraden zijn een belangrijk onderdeel van uw uiterlijk. Zeker voor dames. Alhoewel mannen ook steeds vaker met grote glimmers in hun oren lopen zijn het toch vooral vrouwen die momenteel hun oorlellen versieren. En niet alleen dat, ook helixen, tragus piercings en andere originele plekken van de oren zijn vaker voorzien van een sieraad.

V&D verkoopt oorbellen in zilver, goud, rosé en brons. We vermelden er altijd bij als de oorbellen van een ander materiaal zijn. Het advies is om met een gevoelige huid altijd voor zilver te gaan, veel dames kunnen namelijk niet goed tegen nikkel. Dit kan leiden tot groene vlekken op de oren of ontstekingen. Zilver laat geen sporen na en blijft bovendien altijd mooi. V&D heeft een breed assortiment, van schattige knopjes voor uw (klein-) dochters tot zakelijke parels en feestelijke ringen en hangers voor u.