kettingen

( 17 Artikelen )
Van simpel-chique ketting tot uw favoriete beginletter om uw hals en van kruisje tot hartje tot een of meer ringen. Bij V&D vindt u kettingen met en zonder hangers in alle mogelijke materialen en prijsklassen, eenvoudig online. Iets voor elke dag of wisselt wat u om u hals draagt met uw stemming of bestemming? Feestelijk, zakelijk, sportief, voor een fraaie ketting of cool collier hoeft u de winkelstraat niet meer op, die bestelt u eenvoudig en snel via VD.nl.
1 | 1

Kettingen

Met een mooie hanger om uw nek geeft u uw outfit net dat beetje extra aandacht. Al eeuwenlang dragen vrouwen (en mannen) kettingen. Als statussymbool, ter herinnering aan een bepaald moment of gewoon omdat we het mooi vinden staan. Bij V&D kunt u de mooiste zilveren, gouden en rosé kettingen vinden. Ook kunt u bij ons speelse hangers en bijzondere chokers vinden.

De stenen die in onze kettingen verwerkt worden staan voor hebben allemaal een uniek karakter. Zo staat de blauwe lazuursteen voor vriendschap, geven smaragden een koninklijke uitstraling en robijnen een verleidelijke look.

De lengte van kettingen verschilt per modeseizoen. Toch zijn er zeker modellen die tijdloos zijn. Een parelketting blijft altijd een veilige en elegante keuze. Zoekt u liever iets eigens? Laat dan een plaatje graveren met een mooie boodschap voor bijvoorbeeld uw geliefde, uw familielid of zakenrelatie.

Een ketting is altijd een mooi cadeau. Weet u niet zeker of het door u uitgezochte halssieraad in de smaak valt? Geen probleem, u kunt bij V&D altijd gratis retourneren en u betaalt geen verzendkosten.