armbanden

( 6.747 Artikelen )
Van sportief-chique schakels tot solide ‘bangle’ en van leren vlechtwerk tot bijzondere bedeltjes. Bij V&D vindt u de meest prachtige sieraden voor om uw pols, eenvoudig online. Accessoires maken uw ‘look’ compleet! Gaat u voor ‘goud’ of ‘zilver’ of een fraaie bicolor? Of wordt het stoer staal of iets met schitterende steentjes… Voor betaalbare bedels en sieraden om een band mee op te bouwen, hoeft u de winkelstraat niet meer op. Die bestelt u voortaan veilig en snel bij VD.nl.
1 | 282
Filters
Prijs
-

Armbanden & Bedels

Armbanden en bedels worden al lange tijd gebruikt om herinneringen te verbeelden en vriendschappen vast te leggen. Op zoek naar een bedel voor een speciale gelegenheid? V&D biedt een prachtige collectie in zilver, goud en modekleur rosé. Ook onze collectie armbanden is divers, er zal zeker iets bij zitten dat perfect matcht met uw outfit. Kies bijvoorbeeld voor de subtiele ontwerpen van Guess of de stijlvolle modellen van Lucardi.

Twijfelt u over welke maat armband u wilt bestellen? Meet dan uw pols op met een meetlint. Voor een armband die wat strakker zit telt u er 1,5 centimeter bij op, voor een normaal vallende armband 2 centimeter. Zoekt u een armband die losjes om uw pols zit? Tel er dan 3 centimeter bij op. Heeft u geen meetlint in de buurt, maar bijvoorbeeld wel een liniaal? Dan kunt u uw armbandmaat ook bepalen door eerst een touwtje om uw pols te doen en daarna daarvan de lengte te meten. Mocht u bij aanschaf uiteindelijk toch een grotere maat of een ander exemplaar willen dan kunt u bij V&D altijd uw armbanden of bedels gratis retourneren.