Shopping Weekend

Sjaals

V&D heeft de leukste en mooiste sjaals voor u geselecteerd. U kunt via onze webshop onder meer de nieuwste modellen van Pieces en Only bestellen. Werden sjaals oorspronkelijk vooral gebruikt om de nek en hals warm te houden, tegenwoordig is het ook zeker een item dat uw outfit op kan fleuren.

Dames sjaals komen voor in heel veel verschillende varianten. Bij V&D vindt u onder meer gebreide, katoenen en zijden sjaals. De dikke wollen modellen zijn ideaal voor koude winterdagen. Onze synthetische sjaals met vrolijke prints helpen u de lente door. Ga op warme dagen voor een omslagdoek die ook zo als rokje over uw badkleding heen kunt knopen en kies in de herfst bijvoorbeeld een acryl sjaal in uw lievelingskleur.

Stijl uw eigen look

Wist u dat u met een sjaal heel veel kanten op kunt? Grote sjaals zijn op veel manieren te knopen en om te slaan. Knoop bijvoorbeeld voor een elegant effect uw zijde sjaal eens op z’n Frans. Gebruik de sjaal om uw kapsel op winderige dagen te beschermen (à la Brigitte Bardot en Jacky Kennedy) of juist om uw kapsel en outfit wat meer stijl te geven (zoals de Olsen twins of model Kate Moss). Personaliseer op deze manier uw outfit tot in de details. Selecteer de sjaals op uw favoriete kleuren en mix en match met uw andere kledingstukken. Twijfelt u of de sjaal van uw keuze wel bij uw outfit past? Geen probleem, u bestelt zonder bezorgkosten bij V&D en kunt altijd kosteloos retourneren. Veel plezier met uw nieuwe sjaal!