Shopping Weekend
11%
16.99 15.16
11%
16.99 15.16

Riemen

Bij V&D liggen allerlei verschillende riemen voor u klaar. Met een goede riem kunt u uw outfits in een handomdraai een andere feel meegeven. Door een riem te kiezen in net een andere kleur dan de rest van uw outfit, voegt u wat pit toe. Onze dames riemen van merken als Pieces komen in verschillende maten, breedtes en zijn gemaakt van materialen als leer en suède.

Twijfelt u wat voor soort riem bij u past? V&D heeft de beste tips voor u op een rijtje gezet: Heeft u een (optisch) langer bovenlichaam, dan onderlichaam? Dan werkt een brede riem in de taille over bloesjes, jurken of rokken vaak goed. Bent u juist wat smaller? Dan kunt u er voor kiezen om voor een dun model te gaan en die op de heup (bijvoorbeeld door uw jeans of over uw rokje) te dragen. Hierdoor kunnen uw heupen er wat breder uitzien. Door riemen in verschillende kleuren te bestellen, kunt u ook veel afwisselen. Het kan mooi zijn om dezelfde kleur riem te kopen als uw schoenen of tas. Maar probeer vooral zelf te variëren, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Lekker zitten

Een nieuwe riem moet u verder vooral goed passen, met een goede riem kunt u namelijk een behoorlijke tijd vooruit. Kijk goed of de buckle, de gesp van de riem goed zit.