V&D maakt het je graag gemakkelijk. Dat geldt ook voor de wijze waarop je de bestelling betaalt. Je kunt kiezen uit de onderstaande mogelijkheden, inclusief betaling achteraf.


Betaalwijzen

Je kunt betalen met:

  1. iDEAL
  2. Mastercard
  3. Visa
  4. Achteraf betalen

Alle genoemde bedragen op VD.nl zijn in Euro's en inclusief BTW.

iDEAL
Met iDEAL betaal je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online, via je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent, met de PC, tablet of smartphone. Snel en gratis en met een vlotte vermelding van de afschrijving in het betalingsoverzicht van je bank.

Creditcard
V&D accepteert Nederlandse creditcards van zowel Mastercard als Visa. Tijdens het afrekenen vul je je creditcardnummer en de vervaldatum in en de CID/CVC-code (veelal vermeld op de achterkant van de kaart). Bij het retourneren van (een deel van) de bestelling, wordt het tegoed binnen 14 dagen teruggestort op de rekening van je creditcard. 

Achteraf betalen (Klarna)
Met Achteraf betalen sturen wij de bestelling meteen naar je toe en hoef je pas te betalen zodra je de producten hebt ontvangen en gecontroleerd. Op deze manier weet je zeker waar je voor betaalt en betaal je alleen voor de producten die je daadwerkelijk houdt. Achteraf betalen verloopt via onze partner Klarna. Klarna stuurt een factuur per e-mail, zodra de bestelling is verzonden. Betaal wanneer het je het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Besluit je (een deel) van je bestelling retour te sturen, wacht dan op een aangepaste factuur van Klarna. Deze ontvang je normaal gesproken één dag nadat de retourzending is ontvangen (en verwerkt).

Wil je gebruik maken van Achteraf betalen dan vragen wij je alleen om je naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Klarna stelt tijdens het bestellen vast of je achteraf kunt betalen en tot welk bedrag je een aankoop achteraf kunt betalen. Betaal je je rekening niet binnen 14 dagen na de ontvangst van de (Klarna) factuur, dan ontvang je een herinnering per e-mail. Betaalt je daarna nog niet dan zal Klarna kosten in rekening brengen (deze zijn altijd voor eigen rekening).

Heb je vragen over de betaling via Klarna, neem dan contact op met de klantenservice van Klarna of download de MyKlarna app. Je logt makkelijk in met het e-mailadres dat bij de bestelling hoort. Je kunt Klarna ook bereiken via: 020 – 80 82 852.


 

Kortingscodes

Soms is winkelen bij V&D online extra voordelig. Heb je een kortingscode dan kun je deze in je winkelmand verzilveren. Vul de code in en verreken het bedrag direct met de bestelling. Wacht niet te lang - een kortingscode heeft altijd een beperkte geldigheid. Er geldt bovendien een minimum bestelwaarde. Per persoon en per bestelling kun je slechts één kortingscode gebruiken en deze niet combineren met andere acties of kortingscodes.


 

V&D cadeaukaart

Op dit moment is het niet mogelijk oude V&D Cadeaukaarten (van voor 2018) te gebruiken op VD.nl.