Yourstockshop (T.O.M. bv)


Yourstockshop is een voorraadhoudende E-commerce organisatie die gespecialiseerd is in een breed productassortiment verdeeld over 6 hoofdmarkten; Bikes, Automotive, Toys, Sportclubs, SportandCasuals en Eyewear. Wij zijn sinds 2005 actief op de Retail en Business to Business markt als toeleverancier van fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires, autoaccessoires, speelgoed en toebehoren, voetbalmerchandising, sportartikelen, casual kleding en brillenmode. Wij kunnen binnen 24 uur de klant bedienen. Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Bedrijfsgegevens

Handelsnaam: Yourstockshop

Correspondentie adres
Rootven 18-20
5531 MB BLADEL

Let op, het correspondentie adres is niet gelijk aan het retouradres.

KvK-nummer 18077169
Btw-nummer NL822265242B01Contact

E-mail: klantenservice@yourstockshop.com
Chat: http://www.yourstockshop.com/chat/Retourneren

 • 14 dagen bedenktijd
 • Gratis retourneren
Vraag een RMA(verzendcode) aan via klantenservice@vd.nl onder vermelding van:

(a) je V&D bestelnummer en
(b) naam + woonplaats.
(c ) het product dat je wilt retourneren

Je ontvangt dan binnen 1-2 werkdagen via e-mail een verzendlabel waarmee je je zending kosteloos terug kunt sturen.

BELANGRIJK OM TE WETEN:

 • De artikelen kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. En als een artikel beschadigd is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij samen een oplossing kunnen bespreken.

 • Een standaard pakket kan GRATIS worden geretourneerd (lichter dan 25 kilo en kleiner dan 175x78x58 cm). Voor zendingen met afwijkende afmeting en/of gewicht kunnen eventueel retourkosten worden berekend.
 • Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet je bestelnummer erbij te vermelden en/of pakbon toe te voegen. Vraag en bewaar altijd een verzendbewijs voor het geval het pakket kwijt raakt.

  Wil je ook nog een artikel van een andere verkooppartner retourneren? Selecteer eenvoudig de gewenste partnerpagina bij 'hoe kan ik een artikel retourneren?': overzicht verkooppartners.

  Garantie

  Wij hanteren de garantievoorwaarden van de fabrikant. Je factuur is tevens het garantiebewijs. Bewaar deze dus goed.  Algemene voorwaarden

  Bekijk hier de voorwaarden: TOM BV