Warentuin B.V.

Warentuin is het grootste online tuincentrum van Nederland met een assortiment van meer dan 55.000 artikelen. Van producten voor je huisdier tot het beste tuingereedschap, je vind het bij Warentuin. Alle producten zijn van topmerken die garant staan voor kwaliteit. Sinds 2015 heeft Warentuin ook een groot assortiment aan planten. Warentuin werkt samen met acht grote zelfstandige tuincentra in heel Nederland.Bedrijfsgegevens

Handelsnaam: Warentuin B.V.

Correspondentie adres
Postbus 1255
2302BG LEIDEN

Let op, het correspondentie adres is niet gelijk aan het retouradres.

KvK-nummer 57663238
Btw-nummer NL852680946B01Contact

E-mail: klantenservice@warentuin.nl,
80% van alle e-mails beantwoorden wij op de dag zelf, ook op feestdagen en in de weekenden.

Telefoon: +31 (0)85-2736336
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.30 uur.Retourneren

  1. 14 dagen bedenktijd
  2. Gratis retourneren
  3. Gratis ophaalservice
Deze verkoper hanteert aanvullende voorwaarden voor niet-retourneerbare producten en verpakking van geretourneerde producten en garantie en reparatie.

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

A) Levende producten en speciaal op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
B) Alle overige artikelen kunnen gratis retour gestuurd worden. Neem altijd éérst contact op met klantenservice@warentuin.nl voor het juiste retouradres.
C) Er kunnen geen retouren naar onze postbus gestuurd worden. Retouren naar onze postbus worden niet in behandeling genomen en worden niet vergoed.
D) In Nederland kunnen retouren retour gestuurd worden via PostNL, tenzij het te groot is. In dat geval wordt een bezorg afspraak met je gemaakt voor welke dag wij de bestelling kunnen ophalen.
E) Ondanks dat alles op onze kosten retour gestuurd kan worden blijft de klant er verantwoordelijk voor dat artikelen heel bij ons terug komen: https://www.thuiswinkel.org/consumenten/faq/114/bij-wie-ligt-de-bewijslast-als-ik-een-artikel-terug-stuur. Wij hebben het recht retouren te weigeren of waardevermindering in rekening te brengen als het artikel niet verkoopbaar bij ons retour komt.

De staat en verpakking van geretourneerde artikelen moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
1) Het product moet in goede verkoopbare staat zijn en de verpakking moet worden meegeleverd.
2) Retour sturen is op eigen risico ook evt. schade tijdens de zending is voor je eigen rekening. Wij hebben het recht retouren te weigeren of waardevermindering in rekening te brengen als het artikel niet verkoopbaar bij ons retour komt.
3) Retouren naar onze postbus worden niet in behandeling genomen, neem altijd vooraf eerst contact op met klantenservice@warentuin.nl.

I) Op levende artikelen en outlet-artikelen berust geen garantie.
II) Op al onze artikelen geldt de wettelijke fabrieksgarantie. De wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Dit is een grijs gebied.
III) Het betreft fabrieksgarantie bij schade veroorzaakt door drukken, stoten, water, verkleuring, algemene slijtage, rolslijtage en dergelijken maakt u geen aanspraak op garantie. Bij extreme weersomstandigheden is er ook geen garantie.
IV) Gooi nooit van tevoren het defecte artikel weg, dan vervalt de garantie. Dat gebeurt ook wanneer je zelf het product aanpast.
V) Neem altijd eerst contact op met klantenservice@warentuin.nl onder vermelding van je bestelnummer, toelichting en foto's.Garantie

Bekijk hier de garantie bepalingen van Warentuin B.V.Algemene voorwaarden

Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Warentuin B.V.