Torfs


Torfs heeft een ruim merkaanbod op het gebied van schoenen. Bij ons heeft u een voetje voor.Bedrijfsgegevens

Handelsnaam: NV L. TORFS

Correspondentie adres
Industriepark-West 50
9100 St. Niklaas België

Let op, het correspondentie adres is niet altijd gelijk aan het retouradres.

KvK-nummer
Btw-nummer 0404.054.092Contact

Maandag t/m vrijdag: 9u - 21u Weekends & feestdagen: 10u - 18u

Tel: 020 888 10 94
E-mail: webshop@schoenentorfs.nlRetourneren

  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

  • Verpak het artikel in de originele verzenddoos.
  • Vul het retourformulier in en steek het ook in de verzenddoos.
  • Sluit de verzenddoos met de ongebruikte kleefstrip.
  • Kleef de bijgevoegde retoursticker op de buitenkant van de doos bovenop het andere etiket met je adresinfo.
  • Geef het pakket af in een postkantoor of postpunt.
  • Opgelet: wilt u meerdere artikelen terug te sturen en passen deze niet allemaal in 1 verzenddoos, contacteer dan onze klantendienst voor een extra retoursticker. Elke verzenddoos moet voorzien zijn van een unieke retoursticker.Garantie

Elk probleem of gebrek met betrekking tot de levering van een artikel, beschadiging of kwalitatieve tekortkoming moet binnen de zeven dagen schriftelijk worden gemeld via een aangetekend schrijven aan het adres: Torfs NV, Industriepark-West 50 9100 St. Niklaas België of via een bericht op de contactpagina van de webshop of een mail naar webshop@torfs.be .

Ingeval van gesignaleerde problemen moet de klant dit melden aan de online klantendienst binnen de zeven dagen na ontvangst. Er wordt dan samen naar een oplossing gezocht. Indien de levering moet teruggezonden worden naar de verkoper, gebeurt dit op de wijze zoals vermeld onder 7 (algemene voorwaarden). De kosten van verzending (mits een gepersonaliseerd label wordt opgemaakt zoals hoger omschreven onder 7) vallen ten laste van de verkoper. Voor verzending vanuit andere landen, staat de klant zelf in voor de kosten.

De verkoper biedt de in de wet voorziene garanties.

De verkoper is niet aansprakelijk voor overmacht, ongeluk, verkeerd gebruik of foute behandeling van een artikel door de klant.

Een artikel met een aanvaard gebrek wordt kosteloos vervangen of hersteld. Indien de kosten van herstelling buiten verhouding zijn, behoudt de verkoper zich het recht voor het artikel te vervangen of om te ruilen door een gelijkaardig artikel.Algemene voorwaarden

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden van Torfs.