Shada B.V.


Shada B.V. is een internationale importeur (Nederland, Duitsland en China) en groothandel voor led lampen. Shada is opgericht op 20 september 2007 en heeft meer dan 10 jaar ervaring in de led verlichting. De eerste ledlampen verschenen ook in dat jaar. Met een groot assortiment ledlampen hebben wij producten voor bijna elke toepassing.

Trouw aan ons motto “For Home, for work for life” hebben wij onze producten onderverdeeld in drie verschillende merken: LED’s Light, LED’s Light Pro en LED’s Work.

Om voor alle producten een goede kwaliteit te kunnen garanderen, testen we alle producten ook uitgebreid zelf. Daarom onderhouden we op de locatie Apeldoorn een eigen laboratorium met een Ulbricht-bol en verouderingsruimte.Bedrijfsgegevens

Handelsnaam: Shada B.V.

Correspondentie adres
Kanaal Noord 350
7323 AM, Apeldoorn

Let op, het correspondentie adres is niet altijd gelijk aan het retouradres.

KvK-nummer 0810 0006
Btw-nummer NL818624760B01Contact

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Tel: 055 5761693
E-mail: Orders@shada.nlRetourneren

  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
Bij je bestelling zit een verzendlabel waarmee je gratis via DPD het pakket kunt retourneren.

Gebruik een stevige verpakking om het product goed in te pakken, Je kan eventueel de originele verpakking hergebruiken. Plak de retourlabel op de doos (zorg ervoor dat het originele adreslabel niet meer leesbaar is) en vermeld tevens je ordernummer (terug te vinden in de mail welke u van ons heeft ontvangen) en retour reden. Let op dat het pakket volledig is afgesloten; hiermee voorkom je dat de inhoud onderweg beschadigt.

Vind hier je dichtstbijzijnde DPD servicepunt.Garantie

Bekijk hier de Garantie Bepalingen van Shada.Algemene voorwaarden

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden van Shada.