over Weekendwebshop

Multi Tradestore B.V. is een e-commerce bedrijf met meerdere online shops onder één vlag. Deze zogeheten niche shops zijn vooral sterk in de categorieën outdoor, living & sport. Het bedrijf levert haar producten direct uit voorraad. Alle afdelingen zijn in eigen beheer waardoor onze klantenservice snel en kwalitatieve service verleent. Multi Tradestore B.V. is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk.


hoe kan ik retourneren?

Het retourneren van een bestelling is eenvoudig en gratis. Multi Tradestore biedt 30 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. Volg het onderstaande stappenplan voor een snelle afhandeling:

  • Verpak het artikel zorgvuldig, zodat het niet beschadigd tijdens de verzending
  • Stuur een e-mail naar ‘klantenservice@multitradestore.nl’ met daarbij de volgende informatie met ordernummer, voor- en achternaam en huisadres.
Vervolgens stuurt Multi Tradestore een retourlabel naar het e-mailadres waar de bestelling mee geplaatst is, in de e-mail staan verdere instructies wat betreft het retourneren.

Let op: retourzendingen zijn alleen gratis wanneer het retourlabel van Multi Tradestore gebruikt wordt. Gemaakte kosten voor een verzending zonder retourlabel worden niet vergoedt.

Alle betalingen worden vergoedt, behalve eventuele extra gerekende verzendkosten. Onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de herroeping gemeld is. Voor terugbetaling gebruikt Multi Tradestore hetzelfde betaalmiddel als waarmee betaald is, tenzij is ingestemd met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.
Binnengekomen retourneringen worden binnen vijf werkdagen verwerkt. De verwerkingstijd voor onvolledige retourneringen kan langer zijn. Zodra we de retournering hebben verwerkt storten we het aankoopbedrag terug naar de rekening waarmee betaald is. Multi Tradestore stuurt per e-mail een bevestiging, als het product in goede orde is ontvangen. Uiterlijk 14 dagen na retourneren staat het aankoopbedrag weer op de rekening waarmee de bestelling geplaatst is.

Wil je ook nog een artikel van een andere verkooppartner retourneren? Selecteer eenvoudig de gewenste partnerpagina bij 'hoe kan ik een artikel retourneren? Bekijk hier het overzicht verkooppartners.


ik heb een vraag over mijn bestelling

Heb je een vraag over je bestelling? Neem contact op met de V&D klantenservice.

Zorg dat je het bestelnummer bij de hand hebt of vermeldt in het bestelnummer in het onderwerp van de e-mail, zodat we je sneller kunnen helpen.


bedrijfsgegevens

Handelsnaam: Multi Tradestore
Correspondentie adres: Kuipersweg 1
KvK-nummer: 81206704
Btw-nummer: NL861988103B01
Telefoonnummer: 0202628800
Email: klantenservice@multitradestore.nl.nlalgemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden: Weekendwebshop.


garantie

Bekijk hier de garantie voorwaarden: Weekendwebshop.