over Mascot Online B.V.

Mascot Online B.V. is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Almere, Nederland. Ons bedrijf biedt opslag-, voorraad- en bezorgservices aan lokale en buitenlandse mkb-bedrijven in de traditionele en ecommerce-industrie. Ons bedrijf is zowel actief in de B2B- als de B2C-handel. Wij bezitten en versterken succesvolle merken waarmee we ons productontwikkelingsplan op internationaal niveau uitvoeren. Ons assortiment omvat verschillende categorieën die de trends en de behoeften van onze klanten voorzien. Wij zijn snel groeiend en actief in Europa, waar we het vertrouwen hebben gewonnen van verschillende markten. Onze belangrijkste focus is het leveren van hoogwaardige, innovatieve en modieuze producten die voor iedereen toegankelijk zijn.


hoe kan ik retourneren?

 • 14 dagen bedenktijd
 • gratis retourneren

  Artikelen die wij leverden via Mascot Online B.V. kun je - binnen 14 dagen na ontvangst - gratis retourneren aan Mascot Online B.V., via PostNL. Je maakt hiervoor een verzendlabel aan via de onderstaande link.

 • Klik hier om je PostNL verzendlabel te maken
 • Vul je gegevens in en selecteer welke artikelen je terug wilt sturen
 • Je kunt het verzendlabel direct printen, maar je ontvangt ook een e-mail met het label zodat je het op een later moment kunt printen.
 • Verpak de artikelen en voeg aan je pakket altijd de (kopie) factuur/pakbon toe, dan weet de ontvanger welke bestelling het betreft.
 • Plak het verzendlabel op de (originele) verpakking, maak je eigen adressticker onleesbaar
 • Vind hier het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt.
 • Vraag altijd het verzendbewijs en bewaar dit tot je onze retourbevestiging krijgt.

  Wil je ook een artikel van een andere leveringspartner retourneren? Selecteer de betreffende partner bij 'hoe kan ik een artikel retourneren?': overzicht leveringspartners. Wie je artikelen leverde, staat in onze bestel/verzendbevestiging.


 • ik heb een vraag over mijn bestelling

  Heb je een vraag over je bestelling? Neem contact op met de V&D klantenservice.

  Zorg dat je het bestelnummer bij de hand hebt of vermeld het bestelnummer in het onderwerp van je e-mail, dan zijn we je sneller van dienst.


  bedrijfsgegevens

  Handelsnaam: Mascot Online B.V.
  Correspondentie adres:
  Veluwezoom 32
  1327 AH ALMERE

  Let op, het correspondentieadres is niet altijd gelijk aan het retouradres.

  KvK-nummer: 56913117
  Btw-nummer: NL852359160B01
  E-mail: ehelp@mascot-online.nl


  algemene voorwaarden

  Bekijk de algemene voorwaarden: Mascot Online B.V..


  garantie

  Bekijk de garantievoorwaarden: Mascot Online B.V..