over Dreamhouse Boxsprings

Dreamhouse staat sinds 1985 garant voor een perfecte nachtrust, de beste service en betaalbaarheid voor iedereen. Het Nederlands merk biedt verschillende boxsprings en andere slaapartikelen aan uit eigen productie. Een goede nachtrust zorgt voor een betere prestatie, daarom zorgt Dreamhouse voor een optimaal slaapcomfort zodat jij optimaal kan functioneren overdag. De vele verschillende designs, slaapsystemen (elektrisch, opberg, vlak) zorgen ervoor dat er altijd een bed beschikbaar is voor jouw slaapwensen. Met Dreamhouse slaap je nog lekkerder voor zeer schappelijke prijzen!


hoe kan ik retourneren?

 • 14 dagen bedenktijd
 • gratis retourneren

  Bij het bestellen van artikelen groter dan 100x70x58 cm en/of zwaarder dan 31 kg wordt bij retouren gebruik gemaakt van een ophaalafspraak. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
  Bij de overige artikelen die wij leverden via Dreamhouse Boxsprings kun je - binnen 14 dagen na ontvangst - gratis retourneren aan Dreamhouse Boxsprings, via PostNL. Je maakt hiervoor een verzendlabel aan via de onderstaande link.

 • Klik hier om je PostNL verzendlabel te maken
 • Vul je gegevens in en selecteer welke artikelen je terug wilt sturen
 • Je kunt het verzendlabel direct printen, maar je ontvangt ook een e-mail met het label zodat je het op een later moment kunt printen.
 • Verpak de artikelen en voeg aan je pakket altijd de (kopie) factuur/pakbon toe, dan weet de ontvanger welke bestelling het betreft.
 • Plak het verzendlabel op de (originele) verpakking, maak je eigen adressticker onleesbaar
 • Vind hier het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt.
 • Vraag altijd het verzendbewijs en bewaar dit tot je onze retourbevestiging krijgt.

  Wil je ook een artikel van een andere leveringspartner retourneren? Selecteer de betreffende partner bij 'hoe kan ik een artikel retourneren?': overzicht leveringspartners. Wie je artikelen leverde, staat in onze bestel/verzendbevestiging.


 • ik heb een vraag over mijn bestelling

  Heb je een vraag over je bestelling? Neem contact op met de V&D klantenservice.

  Zorg dat je het bestelnummer bij de hand hebt of vermeld het bestelnummer in het onderwerp van je e-mail, dan zijn we je sneller van dienst.


  bedrijfsgegevens

  Handelsnaam: Dreamhouse Boxsprings
  Correspondentie adres:
  Willem Brocadesdreef 4
  2131PV Hoofddorp

  Let op, het correspondentieadres is niet altijd gelijk aan het retouradres.

  KvK-nummer: 69972559
  Btw-nummer: NL8580.86.700.B0.1
  Telefoonnummer: 085 00 43 61 6
  Mail: klantenservice@dreamhouse-online.nl


  algemene voorwaarden

  Bekijk de algemene voorwaarden: Dreamhouse Boxsprings.


  garantie

  Bekijk de garantievoorwaarden: Dreamhouse Boxsprings.